Як правильно посмажити мінтай, щоб вона не розвалилася?

Перед жаркою рибу варто обробити яєчною сумішшю, а потім обваляти в пшеничній муці. Після цього мінтай можна сміливо відправляти на добре прогріту сковорідку з достатньою кількістю олії. Пам'ятайте про те, що риба смажиться досить швидко – п'яти хвилин для однієї сторони буде цілком достатньо.

Риба під час готування може так поводитися через неправильне заморожування. Крім того, якщо її кілька разів розморожували, вона перестає бути дійсно якісним продуктом. Мінтай слід розморожувати природним шляхом. Ще при покупці треба звернути увагу на свіжість та колір риби.

Щоб шматки риби зберегли свою форму під час смаження, їх слід посипати сіллю та залишити у такому вигляді на 15–20 хвилин. Крім того, можна тушку на пару годинників помістити в соляний розчин. Завдяки паніровці шматочки риби теж зберігають свою форму. Найпростіше обваляти нарізані шматки м'яса в борошні або сухарях.

Риба не буде прилипати до сковороді, якщо додати в олію один дешевий інгредієнт, який є на кожній кухні. Це звичайнісінька кухонна сіль. Досить однієї щіпки. Таким чином, смажити рибу слід на солоній олії.

loading
×