Як правильно посолити?

Обсяг необхідної солі залежить від способу засолення та кількості риби. Для отримання сильно в'яленої продукції потрібно приблизно 30 кг солі на 100 кг вобли.

Не шкодуйте солі і підсипайте сіль у порожні місця. Покладіть кришку в таз і встановіть гніт, щоб придавити рибку. Вобла повинна просолюватися 3-4 дні, в прохолодному місці, після чого, можна її промивати, в'ялити, або коптити, і бути впевненим як засолювання.

Крупу ретельно промити у проточній воді та перекласти в каструлю. Залити чистою холодною водою у пропорції 1:2 (це означає, що на 1 чашку Полби необхідно додати 2 чашки води). Після закипання посолити крупу, накрити кришкою і готувати 60 хвилин|мінути| на невеликому вогні.

loading
×