18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як правильно посолити?
Обсяг необхідної солі залежить від способу засолення та кількості риби. Для отримання сильно в'яленої продукції потрібно приблизно 30 кг солі на 100 кг вобли.
Не шкодуйте солі і підсипайте сіль у порожні місця. Покладіть кришку в таз і встановіть гніт, щоб придавити рибку. Вобла повинна просолюватися 3-4 дні, в прохолодному місці, після чого, можна її промивати, в'ялити, або коптити, і бути впевненим як засолювання.
Крупу ретельно промити у проточній воді та перекласти в каструлю. Залити чистою холодною водою у пропорції 1:2 (це означає, що на 1 чашку Полби необхідно додати 2 чашки води). Після закипання посолити крупу, накрити кришкою і готувати 60 хвилин|мінути| на невеликому вогні.