Як правильно приготувати компот?

Рецепт компоту з вишні Підсолоджену воду довести до кипіння, покласти до неї вишневі ягоди. Сну довести до кипіння, варити 2-3 хвилини. Перед подачею компоту потрібно дати настоятися, перелити його в глечик. Розлити по порційних келихах або склянках і подати до столу!

Компот з вишні на зиму – рецепт на 3 літрову банку Класичний рецепт вишневого компоту. Дивіться що за цукром: 100 гр. цукру на 1 літр це традиційна пропорція.

У вишневому компоті чимало протипоказань.Прийом вишневого соку заборонено при:

  • Гастріть.
  • Панкреатит.
  • Підвищена кислотність.
  • Виразки.
  • Проблеми з дихальними шляхами.
  • Діареї.
  • Камені в нирках.

Dec 9, 2020

Інгредієнти:

  1. Вишня – 350 Грам
  2. Цукор – 1 Склянка
  3. Вода 3 Літра

Jun 24, 2017

loading
×