18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як правильно приготувати шулюм?
значення рег. (Волгоградська та Ростовська області) юшка з м'яса або риби ◆ Немає прикладу вживання (див.
Харчова цінність та хімічний склад "Шулюм з баранини".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 34.1 кКал | 5.9% |
Білки | 3 г | 11.4% |
Жири | 1.2 г | 6.2% |
Вуглеводи | 2.9 г | 3.8% |
м'ясо для використання в шурпе, варто обсмажити – торгу з нього виділиться більше жиру; в суповому наборі обов'язково використовують картопля, також слід використовувати пару цибулин, моркви, болгарських перців та пучок зелені.