Як правильно приготувати ведмежу жовч?

Настоянка ведмежої жовчі готується з розрахунку 25 р. висушеної жовчі ведмедя на 500мл. (40%-го) спирту чи горілки. Після чого, ведмежа жовч настоюється при кімнатній температурі в темному місці один місяць при щоденному збовтуванні.

Настоянка ведмежої жовчі широко застосовується при гепатитах, цирозі, холециститі, панкреатиті та при онкологічних захворюваннях (пухлинах). Крім того, вживання настоянки сприяє очищенню організму від паразитів та глистів.

Приймати екстракт ведмежої жовчі слід вранці за півгодини – годину до їжі, не запиваючи і не закушуючи. Доза один прийом залежить від маси тіла пацієнта і становить 1 чайну ложку в межах від 40 до 80 кг, 1 десертну ложку при масі від 80 до 100 кг і 1 столову ложку при масі тіла, що перевищує 100 кг.

loading
×