Як правильно приймати яєчну шкаралупу з лимонним соком?

разове дозування – 1 середня ложка; періодичність прийому – 4 десь у день; рідину приймати після їди, до спустошення банки.Jan 21, 2019

Шкаралупа 1 середнього яйця дорівнює приблизно 1 чайній ложці порошкуабо 700 мг кальцію. Дорослим рекомендується приймати його по 1 столовій ложці на день. Однак у 2 прийоми, оскільки наш організм здатний засвоїти трохи більше 500 мг кальцію за раз. Приймати краще вранці перед їжею.

Потім ретельно подрібнити на порошок у ступці за допомогою маточка. Приймати по 1 ч. л. щодня до їжі протягом 10 днів.

Потрібно просто подрібнити шкаралупуЗалити порошок яблучним оцтом і дати йому настоятися в темному приміщенні пару діб. За цей час шкаралупа збагатить оцет корисними для суглобів колагеном, хондроїтином, глюкозаміном та гіалуроновою кислотою.

loading
×