Як правильно проливати пуер?

Закип'ятити воду, обдати окропом ємність для заварювання. Засипати в чайник або типот чайне листя, залити окропом, щільно закрити. Для першої протоки або промивання наполягати листя 10-20 секунд. При наступних заварюваннях витримувати від 1-2 хвилини, потім розлити по чашках.

Проливати окріп через чайник можна від 5 до 8, а іноді і до 10 разів. При цьому необхідно поступово збільшувати час настоювання так, щоб смак чаю був однаково насиченим.

Два правила: заварюємо майже окропом (95). Ось як чайник закипів і клацнув – через півхвилини можна заливати ваш чорний пуер. І друге правило – першу заварку злити. Так.

Найпростіший спосіб приготування пуера – заварювання у звичайному чайнику або чашці. Для однієї людини можна взяти 3-5 г (1-1,5 чайних ложки) сухого чаю на 150-200 мл води.

loading
×