Як правильно розморожувати птицю?
Морозиво птицю розморожують при кімнатній температурі у м'ясному цеху на столах, покладену в один ряд без дотику. За наявності залишків пуху та волосків натирають тушку борошном, обпалюють на пальнику. У непотрошеної птахи видаляють нутрощі, особливо обережно печінку, щоб не роздавити жовчний міхур.
Як розморозити тушку курки правильно?
- спосіб – на нижній полиці холодильника за температури не вище 4,5 градусів. Час розморожування – від 20 до 30 годин. …
- спосіб – у холодній воді за температури 20-25 градусів. Час розморожування – 4-6 годин. …
- спосіб – при кімнатній температурі.
Jul 18, 2018
У холодній воді. Якщо вам потрібен швидший спосіб розморожування, використовувати воду. Просто запечатайте курку в герметичний пакет і зануріть її в холодну воду. Ви можете використовувати раковину або велику миску. Важливо тримати курку при температурі нижче 4 °С – для запобігання розмноженню бактерій.
«Найкраще, що можна зробити із замороженою куркою, — покласти її розморожуватися у верхній відсік холодильника, де температура стабільно тримається в районі 3–4 градусів тепла. За ніч вона потихеньку розморозиться, не зазнавши шоку. Ну чи покласти її туди зранку, якщо вам доведеться готувати її на вечерю.