Як правильно розморожувати птицю?

Морозиво птицю розморожують при кімнатній температурі у м'ясному цеху на столах, покладену в один ряд без дотику. За наявності залишків пуху та волосків натирають тушку борошном, обпалюють на пальнику. У непотрошеної птахи видаляють нутрощі, особливо обережно печінку, щоб не роздавити жовчний міхур.

Як розморозити тушку курки правильно?

  1. спосіб – на нижній полиці холодильника за температури не вище 4,5 градусів. Час розморожування – від 20 до 30 годин. …
  2. спосіб – у холодній воді за температури 20-25 градусів. Час розморожування – 4-6 годин. …
  3. спосіб – при кімнатній температурі.

Jul 18, 2018

У холодній воді. Якщо вам потрібен швидший спосіб розморожування, використовувати воду. Просто запечатайте курку в герметичний пакет і зануріть її в холодну воду. Ви можете використовувати раковину або велику миску. Важливо тримати курку при температурі нижче 4 °С – для запобігання розмноженню бактерій.

«Найкраще, що можна зробити із замороженою куркою, — покласти її розморожуватися у верхній відсік холодильника, де температура стабільно тримається в районі 3–4 градусів тепла. За ніч вона потихеньку розморозиться, не зазнавши шоку. Ну чи покласти її туди зранку, якщо вам доведеться готувати її на вечерю.

loading
×