Як правильно розморозити велику рибу?

Обов'язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води та 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу у холодильнику (на нижній полиці), покривши її харчовою плівкою.

Важливий фактор, що впливає на розморожування – співвідношення рибки та об'єму води. Оптимальним буде співвідношення 1:4 чи 1:5. У таких умовах дрібна риба буде розморожуватися близько 2 годин, велика – Менше 6 годин.

З морозилки дістаньте рибу, не виймайте її з вакуумної упаковки. Візьміть тарілку та викладіть у неї продукт. Помістіть рибу на нижню полицю холодильника (температура від 0 до 5°C) і залиште на ніч. Якщо температура в холодильнику вище 5°C, достатньо буде 6 годин.

loading
×