Як правильно розморозити яловичу мову?

Мова яловича відварена 1 Якщо купуєте заморожену мову, то краще розморожувати його кілька годин за кімнатної температури, так він буде соковитішим, ніж при розморожуванні в мікрохвильовій печі.10 Feb 2011

Варимо мова ще 20-25 хвилин. Всипаємо сіль і продовжуємо варити ще 30 хвилин. Дістаємо мова з бульйону і занурюємо в миску з дуже холодною водою на 7-8 хвилин.

Крім розміру – телячий, Звичайно, менше – різниця в ніжності: яловичий жорсткіше, грубіший. Але, знаєте, якщо яловича мова злегка переварити, він буде таким же ніжним та м'яким, як телячий.

Замочіть мова на півгодини, щоб він вийшов більш ніжним та м'яким. Відваріть м'ясо у воді без солі – всім відомо, що солити мова краще у готовому вигляді.

loading
×