Як правильно розморозити здобне дріжджове тісто?

При кімнатній температурі тісто розморожують по одній частині близько 5 годин, у кульках від години до двох.. Вибираючи цей спосіб, дістаньте тісто з пакета і помістіть його в каструлю або миску, присипану мукою|борошном|. Накрийте рушником або кришкою, щоб запобігти провітрюванню, залишити на 5-6 годин.Feb 25, 2021

Ідеальним варіантом для розморожування дріжджового тіста буде мікрохвильова піч. Якщо спеціально такої функції немає, то можна використовувати режим нагрівання приблизно 80-100 Вт. Час потрібно виставити в межах 45-50 секунд. За тестом потрібно ретельно стежити.

Правила розморожування Щоб тісто зберегло всі свої властивості та добре піднялося, його слід правильно розморозити. Для цього перекладіть його з морозилки у холодильник і розморожуйте протягом 3-12 годин залежно від обсягу. Найкраще робити це з вечора чи ночі, щоб на ранок спекти.

Немає необхідності давати тесту піднятися вдруге. Розділіть тісто на порційні шматки, загорніть кілька шарів харчової плівки і відправляйте в морозильну камеру. Також дуже зручно заморожувати тісто порційно, виклавши в ті форми, в яких тісто підніматиметься і випікатиметься після розморожування.

loading
×