Як правильно розподілити посуд у кухонних шафах?

Ось кілька порад, які допоможуть вам визначитися з категоріями та логікою зберігання.

  1. Розміщуйте предмети там, де ви найчастіше ними користуєтеся
  2. Не зберігайте їжу та посуд в одному місці
  3. Розділіть предмети на категорії
  4. Виділіть полицю для предметів, якими ви користуєтеся щодня
  5. Будьте обережні

Найкраще розташувати посуд і кухонну начиння в шафках у нижній частині гарнітура так ви максимально швидко зможете дістати все необхідне. На маленькій кухні систему зберігання організовуйте так, щоб максимально задіяти стіни. Використовуйте підвісні шафи або відкриті полиці.

– Розташовуйте їх у безпосередній близькості від того місця, де вони використовуються найчастіше. – Часто використовувану посуд помістіть внизу та на середніх полицях, менш використовувану – вгорі. – Для підтримки порядку користуйтеся роздільниками та органайзерами.

loading
×