Як правильно сушити волоські горіхи в шкаралупі?

Як сушити волоські горіхи в шкаралупі у духовці – поради викласти їх на лист і розігріти духовку до 40-45°С; поставити лист у духовку на три години, не закриваючи дверцята духовки; за півгодини до закінчення сушіння збільшити температуру до 60 ° С; витягнути лист і залишити горіхи на столі до охолодження.Nov 12, 2022

Волоські горіхи в шкаралупі вимити та протерти рушником. Викласти їх на деко впритул один до одного. Нагріти духовку до 45 ° і поставити в неї горіхи на 3:00. Дверцята духової шафи повинні бути злегка відкриті для доступу свіжого повітря.

Для сушіння на сонці вибирають будь-яке місце на ділянці, куди потрапляють сонячні промені протягом усього дня, стелюють брезентову або іншу тканину, що не промокає, і укладають. волоський горіх в один шар.

Термін зберігання активованих горіхів – 2-3 дні у холодильнику (для сирих), 5-7 днів – для підсушених (у темному, сухому місці), 2 тижні – для обсмажених.

loading
×