18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як правильно варити булгур у пакетиках?
20 хвилин Булгур PROSTO – це крупа з твердої пшениці великого розміру, його дуже просто готувати – закинув варильний пакетик в киплячу воду, і через 20 хвилин розсипчастий булгур готовий.
Рідини при варінні має бути вдвічі більше, ніж крупи. Тобто на 1 склянку булгура беріть 2 склянки води, яка обов'язково має бути гарячою.
Звичайно ж наприкінці обов'язково слід додати трохи олії або полити кашу підливою. Фахівці та експерти у кулінарній справі радять перед варінням крупу трохи просмажити на сковороді з розігрітим вершковим маслом. Це секрет розсипчастості каші в готовому вигляді.