Як правильно варити геркулес сільський?

Зерна в Сільському геркулесі варяться дуже довго, у мультиварці близько 40-50 хв з моменту закипання води, а потім дати настоятися каші 10-20 хв, Виходить дуже смачно і корисно. Перед варінням слід обов'язково промити зерна.

ІНСТРУКЦІЯ З ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Закип'ятіть воду.
  2. Додати великі вівсяні пластівці Геркулес і, ретельно помішуючи, варіть протягом 15 хвилин.
  3. Додайте за смаком цукор та сіль.
  4. Після того, як геркулесова каша буде готова, накрийте кришкою і дайте їй постояти 2 хвилини, щоб вівсяні пластівці всотали зайву вологу.

Залежно від того, якій консистенції ви віддаєте перевагу вівсяній каші, можна змінювати кількість води. Пропорції для рідкої вівсянки – 1 до 3, якщо хочете в'язку кашку – 1 до 2 та для густої – 1 до 1.

Як варити геркулес: пропорції Правильні пропорції для геркулеса 1 до 2. Це означає, що на 1 склянку пластівців потрібно брати 2 склянки рідини. Рідина – це вода, молоко чи молоко розбавлене водою. Пропорція 1 до 2 забезпечить правильну густоту готової геркулесової каші.

loading
×