Як правильно варити курячі потрухи?

Як варити курячі Шлунки на плиті Періодично видаляйте пінку, яка утворюється на поверхні. Сіль закидайте лише за 5–7 хвилин до того, як продукт буде готовим. Шлунки курчат зваряться за 30-45 хвилин. Якщо птах був дорослим, знадобиться година-півтора.

Курячі потрухи дають корисний білок, важливий при зниженому рівні гемоглобіну та при захворюваннях нервової та серцево-судинної систем, після тяжких хвороб та травм. У їхньому складі безліч різних корисних вітамінів, а також важливі мінеральні речовини, у тому числі кальцій, магній, калій, цинк та багато інших.

Як варити курячу печінку на плиті Невеликі шматочки приготуються за 10 хвилин, більші за 15. Час відраховуйте з повторного закипання.

loading
×