Як правильно варити печінку індички?

У каструлі воду разом із сіллю довести до кипіння. Опустити підготовлену печінка у киплячу воду. Ще раз довести до кипіння. Вогонь зменшити та готувати під кришкою на мінімальному вогні 30 хвилин.

Дуже швидкий та простий спосіб приготувати корисну та смачну індичину печінку – обсмажити її разом із цибулею, а потім трохи згасити. Печінка м'яка, всередині соковита і злегка рожева – ідеально! Печінка індички за цим рецептом спершу обсмажується з цибулею, потім гаситься в сметані.

Печінка індички містить також вітаміни А, РР, В5, В6, В9, Е, тому її рекомендують включати навіть до раціону маленьких дітей. У цьому субпродукті міститься майже весь набір макро- і мікроелементів, необхідні організму людини. Особливо багато в ній калію, натрію, магнію, заліза та селену.

loading
×