Як правильно варити райдужну форель?

Чистити луску з риби варто лише в тому випадку, якщо ви плануєте готувати рибу в шкірі. Якщо ж ви зніматимете з форелі шкіру, то видаляти луску не потрібно. Вона буде видалена пізніше разом із шкірою. Готувати рибу, не зчистивши з неї луску, не варто, тому що луска містить у собі хітин, який є алергеном.

Райдужна форель мешкає у чистій воді, її м'ясо не накопичує шкідливих речовин, тому жодної шкоди вона не приносить. Єдине обмеження – її не можна є людей з алергією на червону рибу.

Форель варять 10-15 хвилин. Форель у пароварці варити 30 хвилин. У мультиварці варити форель 20 хвилин у режимі "Випічка".

loading
×