Як правильно варити шу пуер?

Як правильно заварювати чай пуер у чайнику для заварювання (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом протягом 5-10 секунд, потім зливають заварку. Місткість заповнюють гарячою водою (90℃) і томлять під кришкою 20 секунд. Потім з чайника готовий напій розливають по піалам.

Шу пуер – любить воду гарячішу, заливати слід окропом 95-100 градусів. Першу заварку зазвичай не п'ють, а зливають, протримавши близько 20 секунд. Наступна проливка тримається 30 секунд, далі збільшується з кожною протокою до 1-1,5 хвилин.

Для того щоб смак чаю повністю розкрився, достатньо взяти 3-5 г заварювання (1-2 чайні ложки) на 150 мл води. ПуерЯк і будь-який інший класичний китайський чай, прийнято наполягати в чайнику або гайвані (спеціальна чаша з кришкою) з ісинської глини об'ємом 100-150 мл.

Як пити чай пуер?

  1. Правильно заваріть: використовуйте скляний або глиняний посуд на 5 грам чаю потрібно 150 мл води.
  2. Пийте чай невеликими порціями, розлив його по чайних піалах. Не рекомендується пити чай на голодний шлунок. …
  3. Підійдіть відповідально до вибору солодощів. Від того з чим пити пуерзалежить чайний післясмак.
loading
×