19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як правильно варити свинячі легені?
Як варити свиняче Легке в мультиварці Шматочки субпродукту покладете в мультиварку, залийте водою і додайте сіль зі спеціями до смаку. Зверху помістіть кошик для приготування на пару: так легко не спливатиме під час варіння. Готуйте 40–60 хвилин у режимі «Гасіння». Jun 27, 2020
Обов'язково видаляйте піну, що утворюється на поверхні. Щоб легке не випливало під час відварювання, можна покласти в каструлю кришку меншого діаметру і злегка придавити її вантажем. Порізане на середні шматочки легке варитиметься приблизно годину, а ціле або половинки — від 1,5 до 2 годин.
Свиняче легеня містить вітаміни групи В, фосфор, калій, кальцій, натрій. Колаген у складі субпродукту зміцнює судини та покращує стан шкіри. Вживання свинячого легені забезпечує підтримку кровоносної та нервової системи.
Наріжте субпродукт невеликими шматочками. Приправте спеціями до смаку і залиште на 15–30 хвилин або одразу ж викладіть у чашу пароварки. Залийте в апарат воду та готуйте свиняче серце приблизно 2:00. Соліть наприкінці процесу.