Як правильно варити заморожені тушки кальмарів?

Час варіння кальмарів до готовності становить від 1,5 до 2,5-3 хвилини, залежно від способу їх приготування. Перший варіант варіння кальмарів – Заливаємо холодну воду в каструлю, кладемо в неї очищені кальмари та ставимо на вогонь середньої потужності. У нагріту воду можна додати|добавляти| трохи солі (за бажанням).

У холодній воді Очищених кальмарів покладіть у каструлю із холодною водою. Поставте посуд на плиту та увімкніть середній вогонь. Коли вода прогріється, трохи посоліть, а коли закипить, відразу вимкніть вогонь і виловіть тушки.

Не потрібно солити кальмари під час приготування, інакше їхнє м'ясо стане жорстким і несмачним; Варити кальмара потрібно недовго, інакше він стане гумовим та втратить смак. Середня за розміром тушка готується в окропі протягом двох-трьох хвилин.

loading
×