Як правильно вибрати в'ялену хурму?

ВАЖЛИВО! Зверніть увагу, що кожен плід сушеної хурми покритий тонким нальотом білого кольору. Це — цукор, який виступив під час сушіння, що свідчить про те, що сушена хурма М'ясновЪ БУФЕТ — високої якості. Білий наліт обов'язково має триматися на шкірці.

Готова в'ялена хурма має бути ніжною, ароматною та солодкою. Вона дуже калорійна, у ній багато вітамінів та різних корисних речовин, які зберігають свої властивості.

Сухофрукт готовий до вживання. Не потрібно ні мити, ні замочувати, інакше розчиниться смачний цукор, і пружна м'якоть стане водянистою. Усередині хурма дуже ніжна, солодка, зовсім не в'яже.

Зовні в'ялена хурма виглядає не дуже апетитно, білий наліт на поверхні з першого погляду можна прийняти за плісняву. Але це не так. Насправді це кристалики глюкози, які при випаровуванні вологи з плоду виступають на поверхню і кристалізуються, зацукровуючи плід.

loading
×