Як правильно вибрати ванільні палички?

Радимо вибирати пластичні, гладкі, жирні на дотик стручки, які можна зігнути, не ламаючи. Наліт білих кристалів на поверхні – ванілін – ознака якості ванілі.

Стручки ванілі хорошої якості зазвичай 10-20 сантиметрів завдовжки, м'які, еластичні, закруглені, маслянисті на дотик, темно-коричневі або майже чорні. Кращі сорти вкриті також нальотом білуватих кристалів.

  1. Ці палички використовують цілком для приготування напоїв, кремів;
  2. З них вилучають ароматний вміст та додають їх до тесту;
  3. З ванільних насіння готують ванільний цукор, втерши їх у звичний білий цукор;
  4. Ванільні стручки часто використовують для приготування ванільного екстракту.
loading
×