19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як правильно вибрати ванільні палички?
Радимо вибирати пластичні, гладкі, жирні на дотик стручки, які можна зігнути, не ламаючи. Наліт білих кристалів на поверхні – ванілін – ознака якості ванілі.
Стручки ванілі хорошої якості зазвичай 10-20 сантиметрів завдовжки, м'які, еластичні, закруглені, маслянисті на дотик, темно-коричневі або майже чорні. Кращі сорти вкриті також нальотом білуватих кристалів.
- Ці палички використовують цілком для приготування напоїв, кремів;
- З них вилучають ароматний вміст та додають їх до тесту;
- З ванільних насіння готують ванільний цукор, втерши їх у звичний білий цукор;
- Ванільні стручки часто використовують для приготування ванільного екстракту.