Як правильно використовувати бульйонні кубики?

Один кубик бульйону розлучається на 1/2 літра гарячої води, або просто додається як приправа. Як правило, продаються такі кубики в упаковках по 8 шт., тобто вистачає на 4 літри смачного бульйону. Крім того, за допомогою таких кубиків можна приготувати смачний вершковий соус.

Для більш збалансованого смаку вашої страви рекомендуємо додавати 2 кубика на 1 літр окропу або супу, не менш як за 5 хвилин до готовності страви. У другі страви додавайте до смаку не менше ніж за 5 хвилин до готовності страви.

Спробуйте кубик Gallina Blanca для картоплі, рису, макаронів і навіть пельменів. Спосіб приготування: додати 2 кубика на 1л окропу за 3 хвилини до готовності страви.

склад бульйонного кубика зробить соус більш насиченим і більше ніякі спеції та прянощі використовувати не потрібно! Кубики використовують як заміну ароматної солі та готують рагу, тушковані овочі, солянки. Кубик, краще з грибами, використовуйте як обманку під час приготування баклажанів.

loading
×