Як правильно використовувати рідкий дим?

Рідкий дим можна додавати і до супів, якщо хочеться привнести оригінальний смак копченостей, наприклад, до горохового супу, до вуха, солянки. Можна, можливо використовувати і при маринуванні сала, приготуванні соусів до м'яса та риби.May 22, 2019

Як приготувати "Шашлик з рідким димом в духовці" Цибулю наріжте кільцями і додайте до м'яса. Влийте рідкий дим, перемішайте і викладіть м'ясо в жароміцну форму. Запікайте в духовці за температури 180 градусів близько години. Смачного!

жовтуватий/жовтувато-оранжевий колір, видає рідкий дим. риба, стегенця, курочка натурального копчення, немає жовтуватий колір, а колір їх яскраво виражений, коричневий.

10 найкращих замінників рідкого диму

  • Порошок чіпотлі
  • Рідкий концентрат чіпотлі
  • Коптильний пістолет
  • Деревне вугілля
  • Дерев'яна тріска
  • Копчена паприка
  • Копченості
  • Копчена сіль
loading
×