Як правильно вживати червоне коріння?

Всередину: по 1 чайній ложці настоянки, розведеної в 1/3 склянки води, за 30 хв до їди 3 рази на день. Курс лікування – 4 тижні. При необхідності курс лікування можна повторити після погодження з лікарем.

Настій: 1 столову ложку кореня залити 300 мл окропу, настояти в термосі 2:00. Приймати по 1/2 склянки 3 десь у день 30 хвилин до їжі. 2. Настоянка: 50 г подрібненої сировини залити 0,5 л горілки або 40% спирту, дати настоятися протягом 10 днів, процідити та пити по 1 чайній ложці 3 десь у день 30 хвилин до їжі.

Червоний корінь має протизапальну, сечогінну, болезаспокійливу, кровотворну, кровоспинну, відхаркувальну дію, стимулює центральну нервову систему, підвищує імунітет.

Настій. 25 р. подрібненого кореня залити 1 л. окропу, наполягти 1 годину в термосі та пити як чай по 3 рази на день перед їжею по 1/3 склянки.

loading
×