Як правильно закласти в інкубатор качині яйця?

Качині яйця закладаються в інкубатор вертикально, повітряним мішечком вгору.Режими інкубації

  1. температура для інкубації каченят на першому етапі не повинна перевищувати 38°С;
  2. на восьмий день її можна зменшити до 37 С;
  3. вологість першого тижня потрібно підтримувати лише на рівні 70%;
  4. з другого тижня можна зменшити до 60%.

Дуже важливе значення для успішної інкубації качиних яєць має свіжість, тому зберігати їх слід не більше ніж п'ять днів при температурному режимі 8-13 С, перевертаючи три-чотири рази на добу.

Охолодження яєць починають проводити з 15-го дня інкубації і аж до початку виведення зрошують шкаралупу яєць один раз на добу після 15-20-хвилинного повітряного охолодження.

loading
×