Як правильно замочувати фучжу?

Викладіть 200 г сухого продукту у глибоку ємність, залийте гарячою водою та придавіть вантажем. Не використовуйте окріп, інакше спаржа розповзеться. Залишіть продукт на 2-3 години, періодично змінюючи воду. Нова вода теж має бути гарячою.

Перед приготуванням сухий напівфабрикат (100-150 г) потрібно замочити у холодній воді на кілька годин. Деякі, намагаючись заощадити час, заливають окропом фучжу на 30 хвилин. Але все ж таки вимочувати соєву спаржу рекомендується у холодній воді.

Розкрити упаковку. Перекласти в лоток та замочити водою кімнатної температури на 5-6 годин (можна на ніч, але тоді воду потрібно міняти 2-3 рази) притиснувши вантажем, щоб спаржа не спливала. Якщо потрібно дуже швидко (наприклад, чекаєте гостей), то можна замочити у окропі на 1-2 години.

loading
×