Як правильно заморозити корінь імбиру?

Чистий та сухий імбир обернути фольгою в 1 шар. Перекласти його в щільний поліетиленовий пакет, випустити повітря за допомогою трубочки для напоїв (докладніше можна подивитися тут) і підписати етикетку. Далі цей пакет покласти в морозильну камеру для зберігання (температура повинна бути -18 градусів або нижче).

Ідеальне місце для свіжого імбиру – Холодильник. У спеціальному непроникному пакеті із затискачем він збережеться до трьох тижнів. Якщо під рукою немає харчового пакета, його замінить паперовий рушник і пакет.

Свіжий корінь можна зберігати в холодильнику 3-4 тижні, загорнутим у вологу тканину. Заготівлі про запас роблять одразу. Різати імбир потрібно на пластиковій дошці, дерев'яна надовго збереже його аромат. Висушений необхідно зберігати в прохолодному темному місці.

Багато перед вживанням очищають імбирОднак, як виявилося, більшість лікувальних властивостей залишаються в шкірці. Про це повідомляє UfacityNews.ru з посиланням на Freundin. При приготуванні чаю або смузі з додаванням імбиру шкірку можна не зчищати. Але в цьому випадку необхідно ретельно промити корінь у теплій воді.

loading
×