Як правильно заморозити макаронс?

Головне – це скласти macarons в контейнер, що щільно закривається, і для вірності ще обмотати контейнер плівкою. Для розморожування дістати контейнер із морозилки та поставити на ніч (мінімум на 4 години) у холодильник. Добре переносять заморожування macarons, начинені ганашем (будь-яким) і масляним кремом.

Зберігання відварених макарони в морозилці Заморожені макарони можуть зберігатися 3 місяці або близько того, але для оптимальної свіжості краще з'їсти протягом двох місяців.

Макаронс рекомендуємо зберігати у нижній частині холодильника (температура 1-7 ° С). Бажаний термін зберігання – сім днів. За годину-дві перед подачею на стіл радимо викласти їх з холодильника для отримання повної віддачі від текстури та смаку.

Воду з цукром необхідно уварювати до температури 118 ° С (максимум до 121 ° С). Якщо сироп недоварити, то готовий макаронаж вийде занадто вологим, і кришечки макаронс потріскаються після випікання. Тому без хорошого термометра тут не обійтися.

loading
×