Як правильно заморозити Мусовий торт?

Мінімальний час заморожування торта – 12 годин у морозильній камері. Оптимальна температура в морозилки повинна становити від -18 до -20 градусів.. Зверніть увагу, чи достатньо місця в морозильній камері. До речі, на момент складання мусового десерту начинка має бути заморожена.Sep 2, 2021

Термін зберігання мусового торта у морозильній камері-1 місяць. Не забудьте герметично обгорнути мусовий торт у харчову плівку. Зверніть увагу на вільне місце у морозилці, щоб уникнути деформації торта. Інші продукти не повинні перешкоджати правильному заморожуванню.

Усе мусові торти та десерти заморожуються та зберігаються в морозильній камері до 1 місяця. Оформлений, але ще заморожений торт повинен пройти поступову процедуру розморожування (дефростацію) у холодильнику (3-4 години), після чого його можна подавати на стіл або віддати замовнику.

– Будь-яку крижану поверхню (-12 і нижче): мусове виріб, пісочне тісто, креми для бісквітних тортів, шоколад тощо. Експериментуйте і не бійтеся куштувати. Чи можна заморозити виріб з велюром? – Так, можна, можливо.

loading
×