Як правильно заморозити свіжий гарбуз?

Гарбуз слід зберігати у морозильній камері не більше 12 місяців. Температура має бути не вище -18°С (нижче – можна, можливо). Повторно заморожувати не варто. Попередньо розморожувати гарбуз зовсім не обов'язково, проте час теплової обробки страви може трохи збільшитись.

При правильному зберіганні цей плід зберігає м'який смак тривалий час. Чи можна заморожувати гарбуз у морозилці, адже свіжа велика гарбуз займає багато місця. Звісно так. Зберегти її за кімнатної температури непросто.

Як зберігати гарбуз Забирайте їх на піддони, стелажі та полиці, застелені газетами чи папером. Зберігати гарбуз потрібно плодоніжками вгору. Якщо ви будете тримати овочі на балконі, накрийте їх чимось, щоб захистити від прямого сонячного проміння. Взимку краще загортати гарбуза у ковдру, щоб уберегти від холодів.

loading
×