Як правильно запарити родзинки?

Для замочування не використовуйте киплячу воду, а гарячу – не вище 40 °С. Для цього промийте родзинки гарячою проточною водою, залийте і залиште на 10-15 хв.

Замочений сухофрукт допомагає травленню. Після замочування він стає багатим на клітковину, яка благотворно діє на роботу органів шлунково-кишкового тракту. Родзинки після цієї процедури стане схожим на таблетковий проносний, а, значить, людина захистить себе від можливих запорів і налагодить дефекацію.

Родзинку воду рекомендується пити вранці натщесерце . Тоді вона приносить найбільшу користь, а її детоксикуючі ефекти найсильніші. Для кращого ефекту можна трохи підігріти. Найзручніше приготувати її ввечері і випити вранці.

loading
×