Як правильно зав'язувати рибу для копчення?

Намагайтеся, щоб ряд петель лежав посередині тушки риби. і просмикнути мотузку через відкриту риблю щелепу. Перевернути тушку риби на протилежний бочок і просмикнути кінчик шпагату через першу обв'язку, щільно затягуючи на ній петлю. Потім протягнути шпагат через наступний оберт обв'язки і знову затягнути петлю.

Рибу ретельно промити. Рибу випатрати, знову промити, обсушити. Кожну рибину просипати великою сіллю усередині, витримати приблизно 30 хвилин черевцем догори. Рибку помістити в коптильню з вільховою тирсою.

Джутовий шпагат відмінно підійде для підв'язування рослин на дачі, копчення риби та ковбас.

loading
×