Як правильно заварити ліани?

Свіже або висушене листя заварювати як чай у заварювальному чайнику з розрахунку 1 чайна ложка подрібненої сировини на 1 склянку окропу. У термосі цього краще не робити, тому що зникає вишуканість аромату і смак напою стає грубішим. Чай із стебел можна готувати і взимку.

Китайська лимонник використовують для приготування чаю та відварів, а також в інших кулінарних цілях. Чай з лимонником бадьорить, зміцнює імунітет, покращує самопочуття загалом.

Лимонник має тонізуючу, адаптогенну, загальнозміцнюючу дію, стимулює нервову систему, дихальний центр, підвищує розумову та фізичну працездатність, підвищує гостроту нічного зору.

Всередину, по 20-30 крапель, розведених у невеликій кількості води, 2-3 рази на день за 30-40 хвилин до або через 4 години після їди. Курс лікування – 30-40 днів. Повторний курс – за рекомендацією лікаря.

loading
×