Як правильно заварити шипшину для підняття гемоглобіну?
Щоб приготувати лікувальний настій, насипте в термос подрібнені сухі плоди. шипшини і залийте окропом (з розрахунку – 4 ст. ложки плодів на 1 л води). Наполягати відвар потрібно 6 годин, після чого вживати по півсклянки перед кожним їдою. Врахуйте, що чай шипшини дуже корисний діткам.
9. Напій з шипшини з медом – корисний не тільки для імунітету та загальної життєвої сили, а й для підвищення гемоглобіну. Шипшина потрібно заварити в термосі на кілька годин, мед додати безпосередньо перед вживанням.
Для нормалізації рівня гемоглобіну підійде будь-яка печінка – свиняча, яловича, куряча. На 100 г припадає близько 6,8-7 мг заліза, крім цього, до складу входять йод та вітаміни групи B, які також сприяють підвищенню рівня гемоглобіну.
Червона ікра, як і чорна, є джерелом вітамінів і мікроелементів, що рятують при зниженому. гемоглобіні….П'ять супер-продуктів:
- Чорна ікра миттєво підвищує гемоглобін!
- Фісташки – рекордсмени за вмістом заліза.
- Пломбір швидко підвищує гемоглобін!
- Червоне м'ясо дуже ефективне.
- Гранат.