Як правильно заварювати листя лимонника?

Свіжі або висушені листя заварювати як чай у заварювальному чайнику з розрахунку 1 чайна ложка подрібненої сировини на 1 склянку окропу. У термосі цього краще не робити, тому що зникає вишуканість аромату і смак напою стає грубішим. Чай із стебел можна готувати і взимку.

Рецепти приготування ягід лимонника Приймати по 35-30 крапель перед їжею. Для відвару подрібнені плоди (20 г) треба залити окропом (300-500 мл) та прокип'ятити протягом 20 хвилин. Випивати по столовій ложці 3 десь у день. Щоб зробити порошок, ягоди перемелюють у кавомолці та приймають до їжі по півграма.

Китайська лимонник використовують для приготування чаю та відварів, а також в інших кулінарних цілях. Чай з лимонником бадьорить, зміцнює імунітет, покращує самопочуття загалом.

loading
×