Як правильно заварювати соснові шишки?

Залиті водою шишки доведіть до кипіння. Зніміть брудну піну та варіть суміш на повільному вогні протягом 30 хвилин. Потім остудіть і залиште на добу, щоб шишки настоялися. Після процідіть відвар через марлю, додайте цукор і проваріть суміш на повільному вогні протягом 2-2,5 годин.9 Aug 2018

Свіжі соснові голки та шишки поміщають у склянку, заливають горілкою або розведеним спиртом до країв (співвідношення шишок та горілки – 50/50). Настій витримують протягом 10 днів у теплому місці щільно закритим. Потім проціджують і використовують по 10-20 крапель із теплою водою 3 рази на день до їди.

Цей продукт – справжнісінька підмога в лікуванні бронхо-легеневих захворювань. Соснове варення корисне при астмі, трахеїті, бронхіті, пневмонії, туберкульозі, авітамінозі, ГРЗ та ГРВІ, також воно надає заспокійливий вплив на нервову систему.

Коли вода закипить, заливаємо подрібнені шишки. Накриваємо ємність кришкою, можна навіть зверху покласти рушник, складений у два рази. Даємо напою настоятися у теплому місці протягом чверті години. Коли мине зазначений час, корисний напій з оригінальним смаком буде готовий.

loading
×