Як правильно заварювати та пити ісландський мох?

Свіжозаварений настій пити 2-3 десь у день. Найбільш ефективний: При туберкульозі та бронхіальній астмі: 4 столові ложки сухого моху залити 3 склянками окропу, 30 хвилин кип'ятити на повільному вогні в емальованому посуді із закритою кришкою, потім охолодити та процідити. Відвар випивається у 3 прийоми протягом дня до їди.

Для приготування відвару треба одну столову ложку подрібненої сировини залити 0,5 л окропу, кип'ятити на повільному вогні на водяній бані 5 хвилин, настояти 30 хвилин, процідити. Випити заварений відвар протягом дня (невеликими ковтками).

Універсальний рецепт приготування ісландського моху: Засипати 1 столову ложку моху в окріп (2 склянки) та потримати 5 хвилин на водяній бані. Після проціджування пити по 30 мл від 3 до 5 разів на добу. Такий засіб підходить для прийому всередину за будь-яких проблем зі здоров'ям, вирішити які під силу ісландському моху.

Відвари з ісландського моху використовують при лікуванні застуди, захворювань верхніх дихальних шляхів, астмі різного походження допомагають при бронхітах. Також є ефективним засобом для профілактики та лікування туберкульозу.

loading
×