Як правильно заварювати заморожений глід?

Заварюємо у термосі на ніч. Чим більше глоду, тим насиченіший смак, оскільки сам собою він досить легкий. Ви можете заварювати з розрахунку 30 гр глоду на людину або до смаку. Можна класти багато глоду та спецій, а потім розводити водою.

Близько 15 г (1 столова ложка) плодів завадять в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянка) гарячої кип'яченої води, закривають кришкою і настоюють на киплячій водяній бані 30 хв, охолоджують при кімнатній температурі протягом 10 хв, проціджують, .

Відвар для зниження тиску. Подрібнити 50 г сухих плодів глоду та залити 0,5 л води. Кип'ятити на водяній бані 15 хвилин|мінути|, настоювати одну годину, потім процідити. Пити по півсклянки 3 рази на день.

loading
×