Як правильно зберігати льодяники?

Неправильно відправляти льодяники на зберігання холодильник. У такому місці погіршать їх смакові якості. Оптимальними температурними умовами для зберігання льодяників вважаються показники в межах від +15 до +18 °С. Не можна допускати, щоб на цукерки потрапляли сонячні промені.

Правильно приготовлена ​​карамель чудово зберігається за кімнатної температури. Заради інтересу я залишила частину льодяників на столі іншу частину помістила в холодильник на добу. За цей час із ними нічого не сталося, льодяники залишилися абсолютно сухі. Тут все залежить від вологості у холодильнику.

Після приготування паличок, візерунків, льодяників із ізомальту, їх можна зберігати у домашніх умовах аж до 3-4 місяців. Але рекомендується скоротити цей термін до 30 днів. Фактично час зберігання умовний. Потрібно стежити за станом карамелі.

Щоб льодяники не тануливарити до 155 градусів. Обов'язково зберігайте пакуючи в пакет. Щоб льодяники із ізомальту не танули, його треба довести до кипіння

loading
×