Як правильно зберігати пасту?

Вважається, що пасту можна зберігати при температурі від 0° до 25°C, тобто як в приміщенні, що опалюється, так і в холодильнику. Не рекомендується як перегрівати пасту, так і піддавати її заморожуванню, тому що в цьому випадку можлива втрата необхідних для шугарінгу властивостей.

Зазвичай, це стандартні рекомендації. Наприклад, паста Elseda Professional має термін придатності 2 роки. Зберігати її потрібно в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25 градусів та відносній вологості не більше 70 відсотків, у закритому вигляді.

М'яку та середню пасту можна не розігрівати. Відокремивши шматочок до роботи, його розминають у руках, він нагріється від температури тіла. Якщо паста для шугарінгу тверда, вона обов'язково потребує попередньої підготовки.

Духову шафу нагріти в режимі конвекції до 35-40 градусів, помістити в неї свіжу пасту та підсушити протягом 30 хв. Висушену пасту зберігайте у герметичному посуді зі скла близько 1 місяця. Згадані вище малтальяті для бульйону – це саме той формат, якому необхідна сушка.

loading
×