Як правильно збити молоко?

Молоко необхідно збивати до 60-65 градусів. Це зручна температура для пиття. Також, при цій температурі молоко набуває природної насолоди. Перегріте молоко деградує смак кави, оскільки білкові сполуки починають руйнуватися.

Вам знадобиться звичайнісінький френч-прес і гарне молоко. Вставте поршень у Френч-прес та інтенсивними рухами почніть збивати молоко – ударяючи ситечком-фільтром по самій поверхні гарячого молока. Коли піни буде достатньо, вийміть поршень, трохи перемішайте молоко і залийте його в чашку кави.

Як правильно спінити молоко – Покрокове керівництво

  1. Залийте молоко у молочник. Воно має бути холодним – прямо з холодильника.
  2. Запустіть капучинатор. …
  3. Починайте збивати молоко. …
  4. Переміщуйте молочник. …
  5. Слідкуйте за температурою. …
  6. Вилийте спінене молоко у чашку з еспресо.

Підігрійте молоко в миску з високими бортами в мікрохвильовій печі. Нахиливши ємність під кутом 45 градусів, збивайте молоко швидкими рухами віночка до появи піни. Скляна банка. Невелику скляну банку наповніть холодним молоком на третину та закрийте кришку.

loading
×