Як правильно зробити відвар вівса?

Необроблені зерна вівса промити у проточній воді. У літр води, доведеної до кипіння, всипати склянку вівса. Варити на мінімальному вогні 2 хвилини. Вимкнути та настояти 30 хвилин.

Основні поради:

  1. незалежно від рецепту ліки з вівса необхідно приймати за 30 хвилин до їди, у теплому вигляді;
  2. перша порція на добу – до 9 години вранці, друга – до 9 години вечора;
  3. обов'язково дотримуватись дієти;
  4. курс – 7–10 днів;
  5. пити не менше двох літрів води на добу.

Feb 1, 2021

Овес та вода беруться з розрахунку 1 склянка сировини на 1 літр рідини. Склад потрібно закип'ятити і потім на вогні 20-30 хвилин. Після цього каструлю з відваром обернути ковдрою та залишити на добу в теплому місці. Після наполягання, відвар потрібно додати мед із розрахунку 30-40 г на 1 л рідини.

loading
×