Як прибрати гіркоту цибулі з готової страви?

Залити водою У першому випадку сиру нарізану цибулю слід залити солоною холодною водою і залишити на 10-15 хвилин. Потім масу потрібно відкинути на друшляк і промити холодною водою. Після чого приступати до приготування. У другому випадку позбутися гіркоти можна за допомогою окропу.

Як використовувати: якщо продукту багато, змішайте столову ложку лимонного соку зі 100 мл води і залийте цією рідиною порізаний цибуля на 20-30 хв. Потім промийте холодною водою. Готуючи одну-дві цибулини, можна додати лимонний сік нерозбавлений на 10-15 хвилин.

Якщо ця недоречна гіркота присутній у свіжих салатах, то ситуацію врятує додавання лимонного соку або соку лайма в страва. Якщо гіркий присмак з'явився у овочевого страви, то потрібно спробувати перебити його будь-якими спеціями, прянощами чи гострим соусом.

Лимонний сік допоможе прибрати цибульну гіркота. До 100 мл води додайте|добавляйте| 1 столову ложку лимонного соку. Ви також можете додати трохи цукру, щоб цибуля став кисло-солодкий. Зачекайте 20-30 хвилин та цибуля без гіркоти готовий.

loading
×