Як прибрати кислотність із браги?

Для того, щоб знизити кислотність можна використовувати цукор. Додавши його до браги, можна знизити надлишковий рівень pH. Як знизити кислотність браги за допомогою харчової соди. Харчова сода може використовуватися для нейтралізації кислот у складі браги.

Половинне вуглевання це вуглевання для зниження кислотності після першого перегону цукрової браги 1-2 ст. ложки на літр горілки. Сенс той самий. При насиченні СС фруктами та ягодами вугілля буде прибирати кислотність і знижувати аромат.

Технологія гасіння кислоти

  1. Перегнати брагу Вперше, закінчити відбір при падінні фортеці в струмені нижче 45%. Виміряти загальну міцність самогону, визначити кількість чистого спирту. …
  2. Розбавити дистилят водою до 20%.
  3. Додати в самогон харчову соду або крейду з розрахунку 25 г речовини на 1 літр чистого спирту.

Sep 7, 2016

Сода у бразі За рахунок створення лужного середовища сода дещо знижує кислотність брагиАле одночасно в самогоні може з'явитися мильний присмак. Вносити соду (не більше 1 чайної ложки на 10 л) доцільно лише в трохи прокислу брагу.

loading
×