19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як прибрати смак печінки?
Є кілька варіантів:
- Замочіть яловичою печінка у холодній воді. …
- Вимочіть печінка у молоці. …
- Замочіть продукт у розчині води з оцтом, сіллю та цукром. …
- Вимочуйте продукт протягом 15 хвилин у міцному розчині марганцівки, а потім протягом 30 хвилин у молоці. …
- Наріжте печінка на шматочки і потримайте у солоній воді.
24-Apr-2020
Щоб печінка не стала жорсткою, її необхідно солити наприкінці приготування. Поліпшити смак печінки можна, протушкувавши її в молоці, коньяку, сметані, томаті, з яблуками або зі спеціями, наприклад, з корицею, мускатним горіхом, гвоздикою та каррі.
Як усунути неприємний смак Насамперед охолоджений або розморожений шматок необхідно добре промити від крові. Після приступають до обробки печінки, усувають плівку, видаляють жовчні протоки Коли всі шматочки зеленувато-жовтого відтінку вирізані, продукт промивають під холодною водою, після чого нарізають шматками.