Як прибрати запах у м'яса цапа?

Щоб усунути наявний запах, додають спеції. Найкращим варіантом стане розмарин чи лавровий лист; Якщо ви вирішили запікати чи смажити м'ясо, його необхідно попередньо замаринувати. Для цих цілей добре підійде біле вино. Oct 3, 2020

Добре «забирає» неприємний запах розмарин та лавровий перець. Для смаження м'ясо слід маринувати в оцті та прянощах. Замаринована козлятина забирається на добу в холодильник. Після такої підготовки м'якоть виходить дуже ніжною та соковитою, без запаху.

М'ясо потрібно вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет до слабокислого розчину.

Як вимочити м'ясо кнура від запаху Для вимочування потрібно остигла солона кип'ячена вода, з додаванням 5 ст. л. оцту на 1 літр води. Щоб визначити, чи достатньо солі, опустіть у холодну воду сире яйце, воно має випливати, а не тонути.

loading
×