18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як приготувати домашній щербет?
Шербет (солодкість)
Шербет | |
---|---|
Радянська | |
Час появи | XX ст. |
Компоненти | |
Основні | вершкова помадка, родзинки, горіхи, арахіс |
Шербет (тур. şerbet <араб. شربات, sharbāt — напій) — прохолодний напій у країнах Близького Сходу, Таджикистані та Узбекистані на основі соку (настою, відвару) фруктів, ягід та інших рослинних компонентів.
Смак у нього досить нудотний, тому рекомендується до вживання з несолодким чаєм, можна з часточкою лимона. Щербет з арахісом від Азовської кондитерської фабрики упакований у прозору плівку-упаковку, на яку нанесені всі відомості про склад та дані виробника.