19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як приготувати конину, щоб була м'якою?
М'ясо промиваємо, обробляємо, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту та доводимо до кипіння. Потім шумівкою знімаємо накип, що утворився, зменшуємо вогонь, накриваємо кришечкою і варимо протягом 2 годин. Після цього знімаємо м'ясо з кістки, обробляють на волокна і знову кидаємо в бульйон.
Неоднозначне ставлення до коніні викликає безліч суперечок про користь та шкоду продукту. У кочових народів кінське м'ясо займає центральне місце на столі, а у жителів Великобританії та Америки, індійців, євреїв та циганів воно заборонене до вживання.
Відварюють кази, як і шужукблизько 2,5 години, проткнувши кишку в декількох місцях зубочисткою. Щоб делікатес не потемнів, радять остудити його у бульйоні.